Liellops

Amerikas un Austrālijas liellops ( Black Angus) mīksts, sulīgs un ar ļoti labu tauku struktūru, kas novērtēts visā pasaulē ar savu izcilo garšu. Liellops tiek barots ar zāli, bet pēdējās 100-150 dienas tiek rūpīgi piemērota graudu diēta, kas padara gaļu saldenu un ar lielisku struktūru.
Amerikas liellopu ir atzinuši un lieto daudzi „Michelin-star” šefpavāri. Visi no Amerikas importētie liellopi ir 100% kvalitatīvs produkts, kas atbilst visiem Eiropas Savienības standartiem.

Wagyu liellops – saukts Kobe ir Japānas izcelsmes liellopa gaļa. Šīs šķirnes liellopu gaļa ir piesātināta ar savdabīgu tauku struktūru, kas rada neatkārtojamo garšu ko labi novērtē daudzi gardēži. Kobe beef, jeb Kobes liellops attiecas uz liellopu gaļas izcirtņiem, kas nāk no melnā Tajima-ushi celma Wagyu liellopa, kas tiek audzēti saskaņā ar stingrām tradīcijām, kas sakņojas Hjogo prefektūrā, Japānā. Gaļu parasti uzskata par delikatesi, tā ir slavena ar savu garšu, maigumu, sabalansētu treknumu, un ir atpazīstama ar īpašu marmora tekstūru.

Showing 1–9 of 13 results